Hypnose Centrum Utrecht

Masterclass effectief communiceren

Niveau:
Duur:
Kosten:

Beginner
1 dag
€379 incl BTW

2 microfoons die effectief communiceren

Alles over deze masterclass

Wat is effectief communiceren?
Communiceren doe je verbaal, door wat je zeg. Communiceren doe je ook non-verbaal, door de toon waarop je praat, door je lichaamshouding en de intentie die je zet.

Niet altijd werkt direct taalgebruik. In veel gevallen, ook in hypnose werkt indirect taalgebruik veel beter. Taalpatronen en indirecte suggesties, zoals bijvoorbeeld Milton Ericsson deze toepaste worden ook gebruikt in deze Masterclass.

Voor leidinggevenden is het belangrijk om altijd kalm te blijven, goed te luisteren en de verschillende kanten van iets te bekijken en niet direct te oordelen. Ben jij kalm, dan worden anderen mensen ook kalmer, zelfs in een crisissituatie.

Communiceren is dus ook je houding, je uitstraling, je overtuiging, wat je doet en wat je zegt. Goed effectief communiceren tijdens een hypnose sessie verbetert de resultaten van jouw hypnose sessies enorm.

Wat ga je leren?
Tijdens de Masterclass zul je vooral veel praktisch aan de slag gaan en zul je aan het eind van de dag veel meer tools in handen hebben om effectief te communiceren. Het goed beheersen van communicatie  is essentieel voor de Hypnotherapeut

Soms zijn er sprekers waarvan je denkt “deze spreker weet echt iedereen te raken”. Dat kun jij ook leren! Iedereen kan het namelijk leren 

Wordt een sterke spreker
Wil jij graag informatie kunnen overbrengen op een sterke en effectieve manier? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Praktische informatie

Locatie

Peppelkade 48, 3992 AK, Houten

Niveau

Beginner

Omvang

1 specialistische module

Studieduur

1 lesdag / 8 uur

Lesgeld

€379 incl. BTW

Vooropleiding

Geen vooropleiding nodig

Accreditatie

GRO

Leer effectief communiceren met cliënten en jouw omgeving

Met de masterclass effectief communiceren