Hypnose Centrum Utrecht

Omdat hypnotherapie het grote verschil

kan maken

Hypnotherapeut Monique Tenthof van Noorden
Hypnotherapeut Utrecht Monique Tenthof van Noorden is ook erkend docent hypnotherapie

Wie is jouw docent?

Monique Tenthof van Noorden

Wie gaat je helpen?
Ik ben Monique, het gezicht achter Hypnose Centrum Utrecht. Hypnotherapie is mijn werk maar vooral ook mijn grote passie! Mijn achtergrond ligt in verschillende leidinggevende functies waaronder reintegratiemanager en ook ben ik al 30 jaar lifecoach en NLPtrainer.

Ik had een lastige jeugd waar ik in mijn latere leven nog veel last van ervaarde. Ik kwam erachter dat hypnose mij kon helpen dit probleem op te lossen. De negatieve patronen die diep verwikkeld zaten werden door hypnotherapie al snel omgezet in patronen die functioneel voor mij waren. Ik had het direct gevoel dat ik weer grip kreeg op mijn leven en mijn geluk en mijn leven werd zoveel gemakkelijker.

Nu help ik anderen de kracht van hypnose te ontdekken en te delen middels mijn eigen praktijk, masterclasses en mijn geaccrediteerde opleiding.

Hoe kan ik je helpen?
Met het Hypnose Centrum Utrecht heb ik als doel jou hypnotherapie te laten ontdekken. Ik bied een unieke opleiding Hypnotherapie aan.

Wat mijn opleiding uniek maakt is dat je tijdens de opleiding, onder begeleiding, ervaring op doet met echte cliënten en al echte problemen gaat oplossen. Na het afronden van de opleiding kun je hierdoor direct starten met het helpen van mensen in jouw praktijk.

Verder kan ik je ook helpen door het geven van hypnotherapie sessies voor wat jij nodig hebt. In een sessie van 1.5 uur los ik aan de hand van hypnose jouw klachten blijvend op, gewoon tijdens de opleiding.

¨Ik vond het in het begin een beetje eng, maar na het vriendelijke en warme ontvangst door Monique was dat gevoel gelijk weg¨

Je kunt mij o.a. kennen van

Hypnose centrum utrecht is onder andere bekend van de gezondheidsbeurs, ikigai, gezondeten en holimoni
Video afspelen