Hypnose Centrum Utrecht

Masterclass Virtuele Maagband

Niveau:
Duur:
Kosten:

Gevorderd
1 dag
€450

virtuele maagband weegschaal

Alles over deze masterclass

Wat is een virtuele maagband?
De virtuele maagband is een bewezen effectieve methode om blijvend gewicht te verliezen. De oorzaak van het overgewicht wordt weggenomen, waardoor de cliënt blijvend slank zal blijven.

In tegenstelling tot de risico’s van een operatieve maagverkleining kent de hypnotische variant geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing.

Wat ga je leren?
In deze Masterclass, leer je om veilig en effectief de virtuele maagband te plaatsen of een virtuele maagverkleining uit te voeren d.m.v. hypnose.

Je leert in deze praktijkgerichte Masterclass hoe je jouw client in 4 sessies begeleidt naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht. Je ontvangt hierbij alle theoretische en praktische benodigdheden om jouw cliënt in dit proces te begeleiden.

Help mensen gezonder te worden
Wil jij graag cliënten begeleiden in jouw praktijk zodat ze op een veilige, gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen? Wil jij het verschil maken in het leven van mensen die worstelen met overgewicht? Dan is deze Masterclass zeker iets voor jou.

Praktische informatie

Locatie

Peppelkade 48, 3992 AK, Houten

Niveau

Gevorderd

Omvang

1 specialistische module

Studieduur

1 lesdag / 8 uur

Lesgeld

€450 incl. BTW

Vooropleiding

Basis + Advanced hypnosetechnieken

Accreditatie

GRO

Help anderen hun gezondheid blijvend te transformeren

Met de masterclass virtuele maagband